Noen av Devotos webløsninger

Port Arthur

Port Arthur i Kristiansund vil bestå av 77 leiligheter, fordelt over to byggetrinn. Devoto har bistått i forbindelse med relanseringen i 2013. 3D-visualisering, prospekt, webløsning og annonsemateriell.

Konglevegen

Prosjektet Konglevegen i Kongsvinger består av seks store leiligheter med svært høy standard og solrik beliggenhet. Lansert sommeren 2013. Utføres i regi av Hedmark Hus Eiendom. Megler: DnB Eiendom, Kongsvinger.

Bjørkelangen Park

Bjørkelangen Park i Akershus vil bestå av 184 moderne leiligheter fordelt på 9 lavblokker. Utføres i regi av Sentrum Vest Eiendom.

Hellne Boliger

Hellne Boliger består av eneboliger og rekkehus på Blaker i Akershus. Utføres i regi av Bakke Prosjekt AS, og ble lansert i 2012.

Smedhagen Park

Smedhagen Park er et boligprosjekt på Nannestad i Akershus. Består av 32 leiligheter, og utføres i regi av Nannestad Eiendom Utvikling. Lansert 2012.

Postmannshagen

Postmannshagen er et boligprosjekt på Aurskog i Akershus. Består av 18 boliger, og utføres i regi av Bakke Prosjekt AS. Lansert 2012.

Festningsåsen

Festningsåsen i Bjørkelangen består av en rekke tomter og flere boligprosjekter. Markedsføringen foregår samlet under fellesdomenet festningsåsen.no, og utføres i regi av Håøj Eiendom AS.

Kvalvaaghytter

Tomter for fritidsboliger i Torvikbukt på Nordmøre. Oppdragsgiver: Kvalvaaghytter. Lansert 2013.

Garderåsen Vest

Webløsning for boligprosjektet Garderåsen Vest i Fetsund, lansert november 2011.

Boligfeltet består av 31 boliger, og skjer i regi av Romeriksåsen AS.

Store Brevik Park

Hjemmeside for boligprosjektet Store Brevik Park i Son. Et prosjekt i regi av Bakke AS. Sluttsolgt i 2013.

Eventyrstien

Boligprosjekt i Kongsvinger, 22 leiligheter. Igangsatt av Eventyrstien Eiendom i 2009.